ÇEVRECİ HABER

Türkiye'nin en çevreci gazetesi

ANADOLU EFES GÖNÜLLÜLERİ’NDEN ESKİŞEHİR’DE ÇEVREYE +1

2 min read

Dayanışma kültürünü yaygınlaştırmayı ve toplumsal konulara dikkat çekmeyi hedefleyen Anadolu Efes Gönüllüleri, sahillerde ve açık alanlarda çöp miktarının artması üzerine harekete geçti. Anadolu Efes Gönüllüleri Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi öğrencilerinin de katılımıyla Mamuca Göleti ve Adalar bölgesinde çöp toplama etkinliği gerçekleştirdi.

Toplumsal konularda duyarlı Anadolu Efes çalışanlarından oluşan gönüllüler “Dünya Sevgisi Mayamızda Var” mottosuyla topluma ve çevreye katkı sağlayacak ve farkındalık yaratacak birçok faaliyeti hayata geçiriyor. Yaz sıcaklarının başlamasıyla birlikte açık alanlardaki çöp miktarında artış yaşandığını gözlemleyen gönüllüler 5 Haziran Çevre Günü vesilesi ile harekete geçti. Gönüllüler gölet çevresinde temizlik yaparken yanlarında götürdükleri mama ile sokak hayvanlarını da besledi.

Gönüllüler, bu yıl çeşitli illerde gerçekleştirdikleri etkinlikler kapsamında çevre temizliği, fidan dikimi, mama bağışı, sokak hayvanlarının beslenmesi gibi çeşitli etkinliklerde buluştular. Ayrıca, deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine gıda malzemeleri gönderen ve bu malzemeleri market raflarına dizen gönüllüler dayanışmanın, kültürlerinin bir parçası olduğunu gösterdi.

Anadolu Efes Gönüllüleri Hakkında

Anadolu Efes Gönüllüleri, Anadolu Efes çalışanlarından oluşuyor. Şirketteki her çalışan gönüllülük projelerine katılarak sosyal fayda yaratmaya katkı sağlayabiliyor. Anadolu Efes Gönüllüleri çöp toplamak, ormanlık alanda sokak hayvanlarını beslemek, İstanbul Maratonu’nda STK’lar adına koşmak, fidan dikmek gibi geniş bir alanda gönüllülük faaliyetleri gerçekleştiriyor. Projeler çalışanların öneri ve görüşleri ile hayata geçiriliyor. Şirketin dayanışma kültürünün önemli bir parçası olan gönüllülük projeleri kapsamında her ay en az bir çalışma gerçekleştiriliyor.

#AnadoluEfesGönüllüleri #Dayanışma #ToplumsalDuyarlılık #ÇevreTemizliği #ÇöpToplama #SokakHayvanları #MamaBağışı #FidanDikimi #DepremYardımı #ÇevreGünü #Gönüllülük #SosyalFayda #ÇevreBilinci #DoğaSevgisi #GönüllülükFaaliyetleri #AnadoluÜniversitesi

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir