ÇEVRECİ HABER

Türkiye'nin en çevreci gazetesi

İPRAGAZ’DAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NDE ÖNEMLİ ETKİNLİKLER

1 min read

Bu yıl Dünya Çevre Günü’nde ‘su’ya odaklanan İpragaz, şirket bünyesinde su tasarrufu ve su kaynaklarının korunmasından, sahilde çöp toplama etkinliğine kadar bir dizi farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

İpragaz, ‘Dünya Çevre Günü’ etkinlikleri kapsamında 5 Haziran’da uzman danışmanlar tarafından tesis personellerine ‘su tasarrufu’ ve ‘içme suyu kaynaklarının korunması’ başlıklarını içeren sunumlar yapıldı.

İpragaz bu anlamlı günde çalışanlarının katılımıyla tesislerinin çevrelerinde çöp toplama ve çevre temizliği etkinliği gerçekleştirdi. Ayrıca su kaynaklarının verimli kullanımına örnek olmak adına kademeli bir şekilde merkez ofisten tesis çalışanlarına musluklar için su tasarruf kartuşları dağıtılmaya başlandı.

İçme suyu kaynaklarının korunması farkındalığı hedefiyle 5 Haziran’da gerçekleştirilen bir başka organizasyonla da şirket bünyesindeki çeşitli departmanların katılımıyla ‘Dünya Çevre Günü’ kapsamında İSKİ Terkos Su Medeniyetleri Müzesi gezisi yapıldı. Karaburun Sahili’nde çöp toplama etkinliği düzenlendi.

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir